Etusivu » Ajankohtaista » Kipinä-haukkuihin ilmoittautuminen alkoi

Kipinä-haukkuihin ilmoittautuminen alkoi

Ensikertalaisille koiranohjaajille tarkoitetut matalan kynnyksen Kipinä-haukut järjestetään lauantaina 30.9., keskuspaikkanaan Metsästysseura Kiihtelys ry:n maja, osoitteessa Joensuunväylä 104 C, Kiihtelysvaara. Järjestäjät hankkivat kokeeseen osallistuville koirakoille palkintotuomarit ja maastot. Kokeeseen osallistumisen ainoa edellytys on koiranohjaajan ensikertalaisuus, mutta itse koekoira voi olla paitsi ensikertalainen, myös aiemmin kokeissa käynyt. Mukaan mahtuu ainakin kahdeksan koirakkoa ja mikäli ilmoittautujia on enemmän kuin maastoja/tuomareita, osallistujat arvotaan. Etusijalla ovat ne ensikertalaiset koiranohjaajat, jotka ovat Pohjois-Karjalan Pystykorvakerho ry:n jäseniä. Koemaksu 30€ maksetaan vasta osallistumispaikan varmistuttua ja tarkemmat maksuohjeet ja muu informaatio lähetetään kokeeseen päässeille koirakoille myöhemmin ennen koetta. Koemaksu tulee olla maksettuna koeaamuun mennessä. Koepaikalla tarjotaan koesuoritusten jälkeen nokipannukahvit-tyylisesti makkaraa, juotavaa ja pientä makeaa purtavaa.

Ilmoittautumiset 1-19.9.2023 välisenä aikana sähköpostiosoitteeseen jade_kara@msn.com. Ilmoittautumisen yhteydessä liitä viestiin ja ilmoita:

– Kennelliiton virallinen kokeeseen ilmoittautumislomake (joka löytyy osoitteesta https://www.kennelliitto.fi/lom…/ilmoittautuminen-kokeeseen…). Palkintotuomari-kohdan voi jättää tyhjäksi.

– Onko koekoira ensikertalainen vai jo kokeissa käynyt?

– Tiedot ensikertalaisesta koiranohjaajasta: nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, onko Pohjois-Karjalan Pystykorvakerho ry:n jäsen?

Vastaan jokaiseen ilmoittautumissähköpostiin muutaman päivän kuluessa, jotta tiedät ilmoittautumisesi tulleen perille. Mikäli et saa vastausta, ole varmuuden vuoksi yhteydessä allekirjoittaneeseen.

Nähdään Kipinä-haukuissa!

Terkuin,

Jade Kara

Kipinä-haukkujen 2023 koetoimitsija