Etusivu » Ajankohtaista » Kipinä-haukkujen sponsori tervehtii

Kipinä-haukkujen sponsori tervehtii

30.9.2023 järjestettäviin Kipinä-haukkuihin osallistuu 12 ensikertalaista koiranohjaajaa. Huoneistohotelli Lietsu Joensuusta lahjoittaa majoituksen yhdeksi yöksi kahdelle hengelle ja tämä upea lahjoitus arvotaan kaikkien koiranohjaajien, tuomareiden ja oppaiden kesken!

Tässä sponsorin tervehdys Kipinöille:

Tiällä meilläpäin, Itäisessä Suomessa on paljon ainutlaatuista ja juurevaa, sellaista perinteistä ja aitoa. Sellaista, joka täytyy itse kokea ja nähdä. Se on meissä jokaisessa karjalaisessa ihmisessä, meidän ainutlaatuisessa luonnossa ja kulttuuriperinnössä. Se näkyy ja tuntuu ihan omanlaisena Kipinänä ja sen voi löytää yllättävästä paikasta. Meidän Pohjois-Karjalan Pystykorvakerhon väki löysi sen nyt myös hotellista, eikä mistä tahansa hotellista vaan ainutlaatuisesta ja karjalaisista juuristaan ylpeästä Lietsu Boutique Aparthotel – Huoneistohotelli Lietsusta❤️

Tämä hotelli on monella tapaa erityinen ja omanlaisensa, onhan sen jokainen huone sisustettu ja nimetty paikallisuutta ja perinteitä vaalien. Meidän pystykorvaisten ihmisten sydämiä sykähdyttää etenkin tämä huone, joka on omistettu pikinokalle ja nimekseen huone on saanut Mustun’okku 🐕 Kyllähän täällä kelpaisi yötä viettää pystykorvaisen ystävän kanssa jahtireissun tai vaikkapa näyttelyreissun jälkeen.

Lietsu sponsoroi Pohjois-Karjalan Pystykorvakerhon järjestämiä Kipinä-haukkuja. Joku onnekas Kipinä-haukkujen koiranohjaaja, tuomari tai opas pääseekin nauttimaan hotelliyöstä.

Kiitos yhteistyöstä Lietsu hotel!🐕❤️🐕