Etusivu » Pentupörssi

Pentupörssi

Pentupörssissä julkaistaan tietoja P-K:n  Pystykorvakerhon jäsenten koirien astutuksista ja syntyneistä pentueista. Palstalla julkaistaan myös kasvattajien yhteystietoja, vaikka pentueita ei juuri nyt olisi saatavilla. Tiedot julkaistaan, kunhan ilmoittajan jäsenyys on varmistettu.

Pentua etsivän on syytä tutustua Suomen Pystykorvajärjestön jalostuskoirille asettamiin vaatimuksiin ja  suosituksiin. Ne löytyvät täältä  SUOMENPYSTYKORVA JA POHJANPYSTYKORVA

Pentujen vanhempien näyttely- ja koekäynneistä sekä tehdyistä terveystarkastuksista löydät tietoa Suomen Kennelliiton tietokannasta (valitse rotu ennen nimen tai rek.nron syöttämistä).

Suomen Pystykorvajärjestön tietokannasta pääset tarkastelemaan suvun epilepsiariskiä.

Pohjois-Karjalan Pystykorvakerho ei vastaa palstalla esitellyistä pentueista. Palstan tarkoitus on auttaa pennun ostajaa ja myyjää löytämään toisensa. Kummankin osapuolen omalla vastuulla on selvittää tarjolla olevien yhdistelmien mahdolliset riskit. SUOMENPYSTYKORVA- ja POHJANPYSTYKORVA-linkkien takaa löytyvät rotujärjestön pentu- ja jalostusneuvojien yhteystiedot, joihin kannattaa myös olla yhteydessä, kun nartun tai uroksen jalostuskäyttö tai pennun hankinta tulee ajankohtaiseksi!

Kasvattaja: Lähetä tietosi Heidille osoitteella: heidi.lahtinen@telemail.fi

Pakolliset tiedot: Nimi (Kennelnimi tai oma nimi), paikkakunta (ja tarvittaessa tarkempi paikka, esim. Joensuu/Eno), vähintään yksi toimiva yhteystieto (puh tai s-posti tai kotisivun osoite tai facebook-sivu).

Vapaaehtoiset tiedot: Jos haluat ilmoittaa astutuksesta tai pentueesta, ilmoita emän ja isän koko nimi ja molempien rekisterinumerot, sekä astutus/syntymäaika. Voit ilmoittaa vapaiden pentujen määrän ja lähettää halutessasi muutaman kuvan vanhemmista ja pennuista.

Pentukuvat: Heidi Lahtinen