Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

PEVISA-TUKI

Pohjois-Karjalan Pystykorvakerho ry kannustaa jäseniään käyttämään koiriaan PEVISA-tarkastuksissa tukemalla silmä- ja polvitarkastuksia. PEVISA-tuki on jäsenetu, joka maksetaan yhdistyksen jäsenelle hänen kunkin koiransa ensimmäisestä terveystutkimuksesta. Tukeen oikeuttavat suomenpystykorvat ja pohjanpystykorvat joilla on osallistumisoikeus asuinpaikkansa mukaan Pohjois-Karjalan kennelpiirin piirinmestaruuskilpailuihin. Yhdistyksen jäsen on oikeutettu tukeen jos hän ollut jäsenenä PEVISA-tarkastusta edeltävän kalenterivuoden viimeisenä päivänä.

 

Silmätutkimuksen osalta PEVISA-tuki on 30 euroa ja polvitutkimuksen osalta 20 euroa. Terveystutkimustuki maksetaan, kun tutkimustulokset näkyvät Suomen Kennelliiton KoiraNet-jalostustietojärjestelmässä. Tuen saadaksesi lähetä hakemus yhdistyksen rahastonhoitajalle joko sähköpostitse tai kirjeitse. Ilmoita hakemuksessa koirasi virallinen nimi ja rekisterinumero, tehdyt PEVISA-tutkimukset, omistajan nimi, kotikunta ja tilinumero, jolle terveystuki maksetaan. Terveystutkimuksen tuki on anottava 3 kk kuluessa Kennelliiton lausunnosta.

 

Tuki astuu voimaan PEVISA-tutkimuksista jotka on tehty 1.1.2016 jälkeen

 

Omistajuus: Yksi koiran omistajista tulee olla Pystykorvakerhon jäsen.

Muualla asuvat JO jäsenenä 31.12.2015 olevat voivat halutessaan anoa terveystarkastuksesta PEVISA-tukea kerhon johtokunnalta.